A Tarasola Wave modellje egy rendkívül kedvező árú, masszív konstrukciójú alumínium vázas ponyvás pergola, ahol a ponyva mozgatása manuálisan történik. Az egész árnyékolórendszer rendkívül könnyed érzetet nyújt. A tető anyaga egy 100 %-osan vízálló ponyva, amely hullámos designjával minden kerti környezetbe könnyen beleolvad és kiváló hő-, és UV védelmet kínál a forró nyári napokon.

A Wave pergola tervezését a klasszikus és még mindig stílusos favázas teraszfedések ihlették. A Wave pergola éppen ezért a fahatású felületkezeléssel érvényesül igazán. Azonban nem csak a múlt hagyományait tartjuk szem előtt, hanem az időtálló formákat, a szögletes modern megjelenést és a hullámos tetőanyagot, melyek összessége egyedülálló megjelenést és eredetiséget kölcsönöz ennek a pergolának.

Kiváló választás a kerti kiülő vagy grillező fölé, medence partra, vagy bárhová, ahol esőtől és napsütéstől védett helyet szeretne kialakítani. Bővebb információ a gyártó oldalán. 

Ajánlatkérés itt!

 

A Wave pergola tulajdonságai

Tulajdonságok Wave
Tető dőlésszöge nincs
Max. szélesség (1 modul) 4000 mm
Max. kinyúlás (1 modul) 6000 mm
Standard magasság 2600 mm
Max. magasság 3000 mm *
Integrált vízelvezetés nincs
Választható alapszínek száma (váz) 3
Választható alapszínek száma (ponyva) 10
Egyedi RAL színek igen *
Modulbővítés igen *
Bruttó irányár (Ft/ m2) 98.000,- Ft/m2

* opcionálisan rendelhető
** méretfüggő

Kiviteli lehetőségek

Szabadon álló kivitel

1. Típus
2. Típus
3. Típus
4. Típus

Falhoz épített kivitelek

5. Típus
6. Típus
7. Típus
8. Típus
9. Típus
10. Típus

Kezdjünk neki!

Ha Ön már tudja, hogy mit keres, akkor válassza az Ajánlatkérés menüpontot. Ha a választáshoz további szempontokra van szüksége, akkor kattintson a Tervezési segédletek menüpontra.