Az alábbi letölthető kiadványunkban összegyűjtöttük Önnek legnépszerűbb teraszmegoldásainkat, melyből megtudhatja, hogy az egyes megoldások milyen teraszvédelmi funkciót képesek ellátni és tájékozódhat a nagyságrendi árakról is.

Fontos megjegyezni, hogy ezek az árak tényleg csak a nagyságrendekről adnak információt. Pontos ajánlati árakat minden esetben csak a személyes igényfelmérés után, az egyéni igényeire szabva tudunk adni.

Ne felejtse azt sem, hogy az árak önmagunkban semmit sem mondanak a termékekről addig, amíg saját szemével nem győződik meg a bemutatóteremben azok használati funkcióiról és valós értékükről. Ne dőljön be a sokszor valóban tetszetős weboldalak ígéreteinek, és ne higgye el, hogy Magyarországon kizárólag a világ vezető gyártói kínálják prémium termékeiket.

Ha figyelmesen elolvassa a különböző weboldalakat, akkor Ön is arra a következtetésre juthat, hogy kis hazánkban kizárólag csak a prémium létezik. Még akkor is, ha a termékről nem csak a típus, vagy a műszaki adatok nem ismertek, de legtöbbször a gyártó személyét is titkos homály fedi.

Hogyan töltheti le?

A Megoldások és árak kiadványunkat az alábbi űrlap kitöltésével töltheti le.

Kezdjünk neki!

Ha Ön már tudja, hogy mit keres, akkor válassza az Ajánlatkérés menüpontot. Ha a választáshoz további szempontokra van szüksége, akkor kattintson a Tervezési segédletek menüpontra.