Teraszok a vendéglátásban – outdoor living

Az outdoor living, azaz a szabadban történő időtöltés egyre fontosabbá válik a mindennapjainkban.
Egy jeges kávé elfogyasztása kedvenc kávézónk teraszán, ücsörgés a barátokkal a sörkertben vagy egy étterem teraszán kettesben elköltött vacsora a párunkkal – mindez tiszta életminőség.

A kültéren eltöltött minőségi idő, és ezáltal a kiegyensúlyozott üzletmenet könnyebben tervezhető a különböző teraszmegoldásainkkal. Legyen szó szimpla nap-, és eső elleni védelemről, esetleg szélvédelemről, vagy az egész éves üzletetmenetet kiszámíthatóvá tevő fűthető télikert megoldásról – nálunk jó helyen jár.

Tapasztalt mérnökgárdánk és szállítóink projekt részlegeinek támogatásával exkluzív szolgáltatást kínálunk azoknak a kereskedelmi ügyfeleinknek, akik nagy teraszok árnyékolása és esővédelme ill. vendéglátóterük bővítése iránt érdeklődnek.

Szakértő partnereinkkel szoros együttműködésben a projekt csapatunk a legkülönbözőbb teraszvédelmi megoldások (árnyékolások, ponyvás vagy lamellás pergolák, üvegtetők, üvegteraszok, télikertek) tervezéséről és kivitelezéséről gondoskodik a kereskedelem, a közösségi létesítmények, valamint a vendéglátó- és szállodaipar számára.

 

Kapcsolatfelvétel

 

Teraszmegoldások a vendéglátó, és szállodaiparban

Tarasola pergolák

A Tarasola ponyvás vagy lamellás pergolái az éttermi teraszok, szállodák, kávézók, bárok és kisebb vendéglátóhelyek automatizált időjárásvédelmet nyújtó előtetői lehetnek. Termékeink tökéletes megoldást jelentenek a teraszon vagy a kertben, valamint éttermekben és szállodák teraszain.

Étterem teraszbővítés ponyvás pergolával

A VENDÉG ma minden korábbinál igényesebb. Nem elégszik meg csupán a professzionális kiszolgálással és a kiváló konyhai minőséggel, hanem elvárja a figyelemreméltó, a komfortos és kényelmes külső vagy belső vendégteret, amely lehetővé teszi számára az önfeledt kikapcsolódást még esős és szeles időben vagy tűző napsütésben is.

Pergoláink az időjárási viszonyoktól függően minden körülmény esetén biztosítják a vendégek komfortérzetét. Jó időben a terasztető automatikusan nyitható, az oldalsó üvegezés szélesre tárható, ezáltal biztosítva az outdoor living érzetét. Hűvösebb, szeles és esős napokon a beépített tető és falak menedéket nyújtanak anélkül, hogy el kellene a vendégeknek hagyniuk a teraszt. Kiegészítő berendezések, azaz hősugárzók, üvegezés, árnyékoló redőnyök és világítás biztosítják a további éttermi tér kialakítását.

Látogasson el a gyártó oldalára, ahol még több referenciát talál:

Tarasola referenciák

 

Solarlux üvegteraszok és télikertek

A Solarlux már több, mint 40 éve az üvegből épített rugalmas térbővítések specialistája. Legyen szó akár egy kerthelyiség, akár egy vendéglátóterasz időjárásvédetté tételéről, vagy egy egész éven át használható vendégtérbővítésről, mérnökeink és a Solarlux tapasztalt tervező gárdája a legjobb megoldásokat kínálja Önnek.

Étterem bővítés hőszigetelt télikerttel

Különösen a mostani nehéz időkben nő meg a jelentősége a vendéglátásban és a szállodaiparban a kiszámítható üzletmenetet biztosító védett vendéglátó teraszoknak, a plusz férőhelyet ill. nagyobb távolságokat biztosító térbővítésnek, a tudatos szellőztetési megoldásoknak és a rugalmas térszervezésnek.

Jöjjön el bemutatótermünkbe és ismerje meg a Solarlux kínálatát, amely segít Önnek megtalálni a vendéglátótér optimális bővítését. Lapozzon bele referenciáinkba és merítsen ihletet a világszerte megvalósult projektekből.

Solarlux a vendéglátásban

 

Kapcsolatfelvétel