Ne töltse fedetlenül az idei nyarat, találja meg álmai pergoláját nálunk!

A bioklimatikus vagy lamellás pergola egy modern megjelenésű teraszfedés, mely elsősorban árnyékolóként, másodsorban pedig eső elleni védelemként szolgál. Kínálatunkban a Nyugat-Európában is prémium márkaként számon tartott Tarasola cég termékeit forgalmazzuk. A pergolák több mint 200 RAL színben és mintegy 20 különböző fa utánzatú mintával kaphatók. A számos kiegészítőnek köszönhetően, mint pl. világtás, hősugárzók, mobil üvegezések, zsaluziák, a Tarasola pergolák modern alternatívái az üvegteraszoknak.

Most minden Tarasola pergolánkra 15% kedvezményt adunk az első 10 vásárlónknak, amennyiben augusztus 31-ig leadja megrendelését.

Még nagyobb kedvezményre vágyik? Mutatjuk, hogyan juthat hozzá!

Ha nem csak teraszárnyékolásra van szüksége, de azon is gondolkozik, hogy érdemes lenne szél és esővédetté tenni a teraszt, akkor több jó hírünk is van az Ön számára! A pergolájához választhat üveg eltolható oldalfalakat, így könnyen gondoskodhat az esti baráti vacsora zavartalanságáról, már ami az időjárást illeti.

 

Íme, a nyári kedvezményözön Tarasola pergoláinkhoz:

  1. Amennyiben legalább 1 oldalra választ hozzá eltolható üvegfalat, a pergola és a mobil üvegfalak alapáraira (opciós tartozékok nélkül) 20% kedvezményt adunk.
  2. Amennyiben legalább 2 oldalra választ hozzá eltolható üvegfalat, a pergola és a mobil üvegfalak alapáraira (opciós tartozékok nélkül) 25% kedvezményt adunk.
  3. Amennyiben legalább 3 oldalra választ hozzá eltolható üvegfalat, a pergola és a mobil üvegfalak alapáraira (opciós tartozékok nélkül) 30% kedvezményt adunk.

 

Ne maradjon le, mert ezeket a kedvezményeket nem tudjuk mindenkinek biztosítani!

Érthető, hogy egy ilyen jó ajánlatot nem szívesen hagyna ki senki, aki prémium pergolát szeretne vásárolni elképesztően jó ár-értéken. Azonban a mi kapacitásunk véges, ezért ezeket a kedvezményeket kizárólag 10 megrendelőnek tudjuk felajánlani, amennyiben augusztus 31-ig megrendeli nálunk a pergoláját.

 

Nézze meg választékunkat itt:

Tarasola pergolák

 

Kérjen árajánlatot a termékoldalakon található űrlap segítségével, vagy küldje el ajánlatkérését a pergola@mantu.hu email címre.