Bemutatótermi tanácsadás

A bemutatótermi egyeztetés során Ön egy szakmailag felkészült, a teraszbeépítések különböző megvalósítási lehetőségeiben jártas, sokéves tapasztalattal rendelkező tanácsadónkkal találkozik, akinek munkáját szükség esetén egy további műszaki kolléga is segíti.

Először mindenképpen meghallgatjuk az elképzeléseit és elvárásait a tervezett teraszbeépítéssel kapcsolatosan. Majd a bemutatóteremben kiállított mintadarabok segítségével bemutatjuk Önnek az elvárásait kielégítő megoldásokat, részletesen elmagyarázva azok előnyeit és hátrányait. Tapasztalataink szerint ezen a ponton sokan újrafogalmazzák elvárásaikat.

Ezt követően „közös munka” keretében kerül sor a tervezett műszaki kialakítás specifikálására, ami az ajánlat alapját képezi majd.

  • Ez az árajánlat figyelembe veszi az Ön által megfogalmazott elvárásokat és az ajánlott termékek műszaki paramétereit, de nem veszi figyelembe teljeskörűen az építészeti adottságokból fakadó követelményeket.
  • Amennyiben az árajánlat alapján Ön úgy dönt, hogy minket kíván megbízni a teraszbeépítés kivitelezésével, akkor térítés ellenében elvégezzük a helyszíni felmérést.
  • Ennek keretében kidolgozzuk a beépítéshez szükséges csomópontokat. Elvégezzük a helyszíni méretvételt és előkészítjük a végleges műszaki megoldás specifikációját.
  • Továbbá megvizsgáljuk a termékek beépíthetőségének feltételeit, aminek során nem csak a szükséges emberi és gépi erőforrásokat elemezzük, de olyan fontos körülményeket is ellenőrzünk, mint a nagy méretű elemek építési helyszínre szállíthatósága, vagy a helyszín megközelíthetősége.
  • Minden befolyásoló tényező figyelembe vétele után elkészítjük végleges árajánlatunkat ami a szerződés alapját képezi majd. Amennyiben elégedett az ajánlat tartalmával és végösszegével, ezt követően a szerződés is aláírásra kerül.

Szerelés, kivitelezés, beépítés

Beépítés- Nagyméretű ablakok, nyílászárók beépítése a Mantuval

A beépítés nagy felkészültséget igénylő feladat, ami alapos elemzést és tervezést igényel. Az egyik legfontosabb része az előkészítés, melynek keretében megtervezzük a szerelési feladat végrehajtását. Tekintve, hogy nagy értékű és nagyon sérülésveszélyes termékekről beszélünk, nem mindegy, hogy kire bízza a végrehajtását, hiszen a sokszor több száz kilós nyílászáró szerkezetek mozgatása nagy tapasztalatot és felkészültséget igényel.

Mivel pontosan ismerjük azokat a nehézségeket, amik a nagy értékű, a túlméretes és nehéz árnyékolók, vagy üvegtáblák beépítésével, és mozgatásával járnak, úgy döntöttünk, hogy ne csak a termékeink minősége és innovatívsága repítsen minket 21. századba, de azok beépítése is. Éppen ezért, ahol csak lehetséges, gépi erő segítségével hozzuk ki a legtöbbet beépítő szakembereink tudásából.

Szerviz

Szeretné hosszú időre biztosítani a pergolák, árnyékolások és mobil üvegfalak kifogástalan működését? Ahogy az autónkat is bizonyos megtett km után szervizbe kell vinnünk, úgy a pergolák és télikertek esetében is javasolt évente elvégeztetni a karbantartást. Egyes termékeinknél nem csak ajánlott, hanem kötelező is az éves karbantartás, mert akár súlyos, vissza nem fordítható károsodásokat kerülhet el általa.

Rosszabb esetben a karbantartás hiánya személyi sérüléseket is okozhat. Ha Ön évente elvégezteti a karbantartást, akkor kisebb eséllyel hibásodnak meg a motoros működésű szerkezetek, így sokkal tovább használhatja őket kifogástalan állapotban.

Nem érdemes elmulasztani a rendszeres karbantartást, mert így automatikusan elveszik a termékhez járó garancia. Sőt, ha megállapítást nyer, hogy a garanciális időn belül előforduló problémák ebből a mulasztásból fakadnak, akkor azok nem esnek a garancia hatálya alá, így a javításuk extra kiadással jár majd az Ön számára. Tehát a hosszú élettartam titka a termékek rendszeres karbantartása, melyet karbantartási szerződés keretében rendelhet meg tőlünk.

Karbantartással és szervizzel, valamint garanciális javítással kapcsolatos kérdéseikkel keressék Varga Gábor kollégánkat a gabor.varga@mantu.hu e-mail címen.