Felkészült a legnyerőbb 2024-es terasz ajánlatokra?

Ne töltse fedetlenül az idei nyarat, találja meg álmai pergoláját nálunk!

Tudjuk, messze még a tavasz, de a jobbnál jobb ajánlatok nem várhatnak addig! A folyamatosan emelkedő infláció miatt egyre drágább minden, ezért senki nem tudja megmondani, hogy milyen árakon vásárolhat majd fél év múlva.
Kivéve persze, ha nálunk vásárol!

Biztosítsa be a kedvezményes árakat, és zsebelje be a további előnyöket is!

 

  • Ha él az akciós ajánlatainkkal, akkor már most tisztában lesz azzal, hogy milyen árakon vásárolhat, mert mi garantáltan tartjuk Önnek a 2023-as árainkat, amennyiben 2024.04.30-ig leadja megrendelését.
  • Sőt, további 10-30% árengedményt szerezhet az akciós termékekre a 2023-as árlistából a kedvezményes ajánlatok szerint!
  • Ehhez semmi mást nem kell tennie, minthogy előzetesen jelzi érdeklődését 2024.02.29-ig a lenti űrlap segítségével. Az érdeklődés leadása nem jár semmilyen megrendelési kötelezettséggel, de feltétele az akcióban való részvételnek.
  • Amennyiben az első 100 regisztráló között jelzi nekünk, hogy érdeklik Önt a szuper kedvezményes árak, akkor minden további feltétel nélkül 1 üveg kiváló francia bort is adunk ajándékba, melyet személyesen vehet át a bemutatótermünkben.

Tarasola lamellás pergola akciós ajánlat

Milyen teraszmegoldásokból választhat az akció keretében?Pirnar bioklimatikus pergola

TARASOLA bioklimatikus és ponyvás pergolák

Minden Tarasola pergolánkra 15% kedvezményt adunk az árlistában szereplő árakból.
(Opciós tartozékok nélküli standard kivitelek esetében.)

PÉLDA: 4000 x 3500 mm ESSENTIAL bioklimatikus pergola 3.290.000,- Ft +ÁFA helyett 2.796.500,- Ft + ÁFA.

Még nagyobb kedvezményeket szeretne? Mutatjuk, hogyan juthat hozzá!

Ha még komfortosabbá és kényelmesebbé szeretné tenni teraszát, akkor vásároljon eltolható üvegfalakat vagy motoros screen árnyékolókat a pergola alá. Természetesen az üvegfal árára és az árnyékolóra is biztosítjuk a 15% kedvezményt. Sőt, minden egyes üvegfal és/vagy árnyékoló vásárlásával növelheti a pergolára kapott kedvezményét.

  • Amennyiben legalább 1 oldalra vásárol eltolható üvegfalat vagy árnyékolót, akkor a standard pergola alapáraira (opciós tartozékok nélkül) + 5% kedvezményt kap. Vagyis a pergolát már 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg. PÉLDA: 4000 x 3500 mm ESSENTIAL bioklimatikus pergola 3.290.000,- Ft +ÁFA helyett 2.632.000,- Ft + ÁFA
  • Amennyiben 2 oldalra vásárol eltolható üvegfalat és/vagy árnyékolót, akkor a pergola alapáraira (opciós tartozékok nélkül) + 10 % kedvezményt kap. Vagyis a pergolát már 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg. PÉLDA: 4000 x 3500 mm ESSENTIAL bioklimatikus pergola 3.290.000,- Ft +ÁFA helyett 2.467.500,- Ft + ÁFA
  • Amennyiben min. 3 oldalra vásárol eltolható üvegfalat és/vagy árnyékolót, akkor a pergola alapáraira (opciós tartozékok nélkül) + 15 % kedvezményt kap. Vagyis a pergolát már 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg. PÉLDA: 4000 x 3500 mm ESSENTIAL bioklimatikus pergola 3.290.000,- Ft +ÁFA helyett 2.303.000,- Ft+ ÁFA

Ha valóban hosszú távra szóló megoldást szeretne, akkor egy jól megválasztott teraszfedéssel a következő 10 évben komfortosabbá teheti a teraszát, amihez ajánlataink most kihagyhatatlan lehetőséget kínálnak.

Tovább a Tarasola pergolákhoz

 

Tavira üvegterasz üvegtetővel

Mantu üveg vagy polikarbonát teraszfedések

Az amúgy is hihetetlenül kedvező árú ALGARVE és a TAVIRA alumínium vázas teraszfedéseket az akció keretében további 10 % kedvezménnyel vásárolhatja meg.

PÉLDA: ALGARVE teraszfedés 5000 x 3000 mm méretben 1.407.000,- Ft + ÁFA helyett 1.266.000,- Ft +ÁFA.

Még nagyobb kedvezményre vágyik? Mutatjuk, hogyan juthat hozzá!

Amennyiben legalább 1 oldalra eltolható FIONA üvegfalat is vásárol, akkor a teraszfedés árára +10% kedvezményt kap. Vagyis, az ALGARVE vagy TAVIRA terasztetőt már 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

PÉLDA: ALGARVE teraszfedés, 5000 x 3000 mm méretben 1.407.000,- Ft + ÁFA helyett 1.125.600,- Ft +ÁFA.

Tovább a Mantu teraszfedésekhez

 

Hogyan csaphat le ezekre az elképesztő árakra?

Az alábbi űrlap segítségével – minden vásárlási kötelezettség nélkül – jelezheti nekünk 2024.02.29-ig, ha érdeklik a kedvezményekkel csökkentett 2023-as árak és szeretne élni az akciós ajánlatokkal. Ha sikerül a leggyorsabb 100 jelentkező közé kerülnie, akkor vendégünk egy üveg kiváló, minőségi francia borra is, amelyet személyesen vehet át a bemutatótermünkben.

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft.-től teraszmegoldásokkal, nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen ezekről az e-mailekről bármikor leiratkozhat. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

Mi történik az űrlap kitöltése után?

Automatikusan megkapja visszaigazoló levelünket, hogy jogosult az akcióban való részvételre és a kedvezményes árakra és az AJÁNDÉKRA.
Fontos! A kedvezményes előnyök átruházhatóak. Így, ha egy ismerősének vagy barátjátnak szeretné átengedni a lehetőséget, akkor is regisztráljon és adja át számára a kedvezményre jogosító visszaigazolásunkat.

A regisztrációs időszak lezárását követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, és egy telefonos egyeztetés keretében tisztázzák Önnel, hogy mik az elképzelései, melyre aztán készítenek egy előzetes árajánlatot.

 

Mi történik az ajánlat kiküldése után?

Ha az ajánlat alapján úgy dönt, hogy szeretne élni az ajánlat nyújtotta rendkívüli előnyökkel, akkor jelezze ezt személyes tanácsadójának, aki felkeresi Önt a helyszínen egy ingyenes helyszíni tanácsadás ill. a szerződés előkészítésének céljából. Természetesen ennek keretében megvizsgáljuk az elképzeléseinek megvalósíthatóságát és ha kell, javaslatokat teszünk annak módosítására, amihez ha szükséges aktualizáljuk az ajánlatunkat.
Az ajánlatban szereplő árakat 2024.04.30-ig történő megrendelés esetén tudjuk tartani Önnek.

 

Ne feledkezzen meg a borról sem!

Ha Ön az első 100 regisztráló között volt, akkor regisztráció után kap egy utalványt is, mellyel bemutatótermünkben 2024.02.29-ig veheti át az AJÁNDÉKÁT, az 1 üveg kiváló francia bort. Kérjük, hogy lehetőség szerint egyeztesse az időpontot előzetesen személyes tanácsadójával is, aki előkészíti Önnek a bort és igyekszik majd szabaddá tenni magát, hogy válaszolhasson esetleges kérdéseire és megmutathassa Önnek termékeinket is.

 

Mi történik a szerződés megkötése után?

A szerződés megkötése után 6-10 héttel leszállítjuk Önnek a megrendelt termékeket. Amennyiben szereléssel együtt kérte azokat, akkor egyeztetjük a beépítés időpontját is.
A beépítés után pedig nincs más dolga, mint élvezni az új terasza előnyeit.