A Loft ponyvás pergola nyeregtetős vázszerkezetének sajátos, visszafogott, egyszerű megjelenése sok építészt inspirál. Ez a típus minden hasznos tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy tágas védett tereket hozzunk létre, akár 100m2 alapterületig. A szerkezet egyszerű moduláris bővíthetősége és a magas tetőgerinc révén zavartalanul élvezhetjük a nagy teret, ezért különösen a vendéglátó terek kialakításában kedvelt ez a típus.

A Loft pergola egy egyedülálló megoldás, nemcsak a számtalan kialakítási lehetőség miatt, hanem a ponyva fordított betekerési irányának köszönhetően is. A föntről lefelé, kétirányba történő betekerés miatt nyitott állapotban a fej feletti légtér teljesen nyitottá válik.

A számos opcionális kiegészítővel minden projekt egyedivé tehető. A Loft a többi Tarasola modellhez hasonlóan rendelhető LED világítással, hősugárzóval, mobil üvegezéssel és oldalsó screen árnyékolókkal.

A Loft modell kizárólag szabadon álló kivitelben létezik. Bővebb információ a gyártó oldalán. 

Ajánlatkérés itt!

 

A Loft pergola tulajdonságai

Tulajdonságok Loft
Tető dőlésszöge (fix) 15°, 30° , 45°
Szélállóság: 120 **km/h
Max. szélesség (1 modul) 4500 mm
Max. kinyúlás (1 modul) 7000 mm
Standard magasság 2300 mm
Max. magasság 2600 mm *
Integrált vízelvezetés igen
Választható alapszínek száma (váz) 3
Választható alapszínek száma (ponyva) 10
Egyedi RAL színek igen *
Oldalsó üvegezés igen *
Oldalsó textil screen igen *
Oldalsó zsaluzia igen *
LED a ponyva merevítőkben igen *
LED fénycsík a vázon igen *
Audio rendszer igen *
Vezérlés igen *
Modulbővítés igen *
Bruttó irányár (Ft/ m2) 270.000,- Ft

* opcionálisan rendelhető
** méretfüggő

Kiviteli lehetőségek

1 modul
2 modul
3 modul

Loft pergolák a vendéglátásban

Tarasola Loft ponyvás pergola

A Loft pergolák legkedveltebb felhasználási területe a vendéglátóipar. Alkalmazásukkal könnyedén és egyszerűen hozhat létre új tereket, ahol vendégei a naptól, az esőtől és akár a széltől is védett helyen tartózkodhatnak.

Egy modullal akár 31,5m2 -es védett vendéglátóteret hozhat létre. Oldalsó mobil üvegezéssel pedig zárhatóvá teheti a teret.

Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol segítünk megtervezni éttermi kapacitásának ideális bővítését.

Miért fontos a ponyvavédő takarás alkalmazása?

A teraszunkon eltöltött idő szabadidőnk egyik legértékesebb része, amit szép környezetben szeretnénk tölteni gondtalanul a barátainkkal vagy családtagjainkkal. Nincs azonban annál lehangolóbb látvány, mint amikor a tetőponyvát kitekerve az elszennyeződött, foltos textillel találkozunk, ami alá csak vonakodva ülnek be vendégeink, félve a nyakukba hulló piszoktól.

Ezért a Tarasola Loft pergola egyik legfontosabb eleme a ponyvavédő takarás, mely megvédi a betekert ponyvánkat az időjárás okozta szennyeződéstől. A takarás opcionális kiegészítőként rendelhető, de minden érdeklődőnknek ajánljuk megvételét.

Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol bemutatjuk Önnek ezt a funkciót, hogy a legjobb döntést hozhassa meg.

Szakszervíz a gondtalan működtetésért?

A Tarasola ponyvás pergolák hosszú élettartamú, alacsony karbantartási igényű szerkezetek. A biztos üzemmenet érdekében mind a garanciális időszakban, mind azon túl szakképzett saját szervizgárdával állunk szolgálatukra, hogy a legrövidebb üzemidő kieséssel tudják a vendéglátótereket használni.

 

Kapcsolatfelvétel

Kezdjünk neki!

Ha Ön már tudja, hogy mit keres, akkor válassza az Ajánlatkérés menüpontot. Ha a választáshoz további szempontokra van szüksége, akkor kattintson a Tervezési segédletek menüpontra.