CARPORT gépkocsi beálló napelem bővítési lehetőséggel

 

Egy sokak által nagyon várt újdonságot mutatott be idén a Tarasola cég. A Carport Fix egy modern megjelenésű, stabil, és masszív fix lamellás gépkocsi beálló, amely védi az autóját az esőtől, a naptól és a hótól. Ez tulajdonképpen egy rendkívül szép megjelenésű, látható kötések, csavarozások nélküli fix lamellás alumínium vázas pergola, mely gépkocsi beállóként funkcionál. Nagy színválasztékának köszönhetően bármilyen környezetbe jól illeszkedik.

A Carport kocsibeálló pergolát alapfelszereltségben fix lamellákkal és integrált vízelvezető rendszerrel szállítjuk.

A gépkocsibeálló alkalmas napelemek felszerelésére is, melyek segítségével ingyen töltheti elektromos gépjárművét. A napelemeket a töltővel együtt opcionálisan rendelheti meg, melyet a pergolával együtt szállítunk.

Napelemek a Carport gépkocsi beállóhoz

Az eltérő méretű Carportokhoz opcionálisan 2 különböző méretű napelemet kínálunk 4 csomagban. A csomagokban a panelek számától függően 2,85-5,7 KW közötti teljesítményt tudunk elérni. A csomag része egy 5 KW-os Huawei inverter is.

Az autótöltő

JuiceBox Pro töltő intelligens és teljeskörű megoldást kínál 22 kW, 3 fázisú töltési lehetőséggel. A JuiceBox Pro rendelkezik minden biztonsági és csatlakozási funkcióval, ami lehetővé teszi az elektromos autók otthoni vagy irodai töltését.
A Demand Limitation Pro funkció révén a maximálisan elérhető töltési sebességgel dolgozik úgy, hogy a maximálisan megengedett teljesítményt ne lépje túl.

Bővebb információ a gyártó oldalán.

Ajánlatkérés itt!

 

A Carport fix gépkocsi beálló tulajdonságai

Tulajdonságok Carport Fix
Lamellák forgatási szöge fix
Hóterhelés 72-300 ** kg/m2
Szélállóság: 120 **km/h
Max. szélesség 4000 mm
Max. kinyúlás 5000 mm
Standard magasság 2650 mm
Integrált vízelvezetés igen
Választható alapszínek száma 3
Egyedi RAL színek igen*
Textil a lamellák alatt igen*
Oldalsó üvegezés igen*
Oldalsó textil screen igen*
LED a lamellákban igen*
LED csík igen*
Vezérlés igen*
Modulbővítés igen*
Bruttó irányár fix pergola (2,5×4 m) 1.690.000,- Ft
Napelemek 2,85 kW, inverter 5kW 2.200.000,- Ft
Töltő (kábel nélkül) 930.000,- Ft

* opcionálisan rendelhető
** méretfüggő

Kell elektromos csatlakozási engedély a Carport napelemes rendszer telepítéséhez?

A Carport gépkocsi beálló napelemes rendszere a hálózattól függetlenül, ún. sziget üzemmódban működtethető. Napos időben Ön rádugja a töltőre a gépkocsiját, aminek hatására megkezdődik a gépkocsi töltése.
Mivel a rendszer nem rendelkezik akkumulátoros energiatároló rendszerrel, ezért a töltés kizárólag napos időben lehetséges.

Milyen hóterheléssel rendelkezik a Carport kocsibeálló pergola?

Sokan azon a véleményen vannak, hogy nem kell foglalkozni a pergolák hóterhelési értékeivel. Mikor volt utoljára akkora hó? – mondják. Igazuk van, valóban régen volt akkora. De mi történik, ha jövőre lesz? Összedől a pergolájuk?

Eltekintve a hó tényleges veszélyeitől, nem szívesebben veszünk egy olyan pergolát, amely stabilabb és biztos lábakon áll? Ami sem szélre, sem hóra, sem bármilyen terhelésre nem leng ki, merev és stabil marad. Egy nagyobb hóterhelés lehetősége minden esetben utal a vastagabb anyagok használatára, a merevebb lamellákra, a stabilabb felépítésre.

Szakembereink a tervezés során nem csak a helyszíni adottságokat, de a vásárlói igényeket is maximálisan figyelembe veszik, és a felmérés keretében részletes tanácsadással szolgálnak.

Kezdjünk neki!

Ha Ön már tudja, hogy mit keres, akkor válassza az Ajánlatkérés menüpontot. Ha a választáshoz további szempontokra van szüksége, akkor kattintson a Tervezési segédletek menüpontra.